Er du vår nye forhandler?

Vi ønsker oss flere forhandlere, store som små, i både by og bygd. Slik kan vi nå ut til stadig større deler av landet, med våre norskproduserte kvalitetsprodukter. Kanskje nettopp du er den rette til å gripe muligheten?

En liten bedrift eller et enkeltmannsforetak kan være like aktuell som et stort og etablert selskap. Holder du til på bygda, kanskje på et litt avsidesliggende sted? Mulighetene er like store her, som i byen. Dette har vi god erfaring med, som de rotekte bygdefolka vi er, i Toten Glass & Aluminium.

Våre forhandlere består i hovedsak av håndverksbedrifter, som glassmestere, byggmestere, snekkere og montasjebedrifter. Våre produkter er enkle å montere, for den som er litt «hænnug», som vi sier på Toten. Det er en fordel med litt byggkunnskap, eller erfaring med montasje av liknende produkter, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du og din bedrift er opptatt av å levere topp kvalitet, slik som vi. Det er fornøyde kunder vi lever av, og fornøyde kunder tror vi man best får ved å levere kvalitet i alle ledd, hvilket er bakgrunnen for vårt slagord:

KVALITET – SKREDDERSYDD PÅ TOTEN!

Er du litt nysgjerrig? Send oss gjerne en henvendelse, og les mer om oss, og det å være forhandler her:

Toten Glass & Aluminium AS er en solid produktleverandør og produsent av glass- og aluminiumsprodukter, hovedsakelig beregnet for balkonger og terrasser. 

Vi produserer skreddersydde produkter i vår egen fabrikk på Toten, nærmere bestemt på Lena i Østre Toten kommune. Produktene våre består i all hovedsak av vedlikeholdsfrie materialer, og er beregnet for å vare i årevis! Vi tilstreber å benytte mest mulig lokale råvarer, og er slik sett heldige som holder til midt i smørøyet her på Toten, med nær tilknytning til aluminiumsindustrien på Raufoss, samt vår glassleverandør på Elverum. Dermed er produktene vi  leverer, å betrakte som «kortreist vare», i hvert fall inntil de forlater vår fabrikk og spres utover Norges land, til vårt stadig voksende nettverk av forhandlere.

Toten Glass & Aluminium ble etablert 01.01.2017, mens gründerne bak har lang og bred erfaring i bransjen. Til sammen har vi over 50 års erfaring med glass- og aluminiumsprodukter, og vi er ikke mer beskjedne enn at vi mener å inneha en helt unik kompetanse innen vårt produktsegment. Det kommer forhåpentligvis våre kunder til gode, i form av kvalitet!

Vi skreddersyr alle våre produkter på millimetermål i fabrikken vår på Toten, og vår produktportefølje består per i dag av følgende produkter:

Hagestuer
Glasstak
Skyvedører
Skyvevinduer
Fastkarm
Støyskjerming
Glassrekkverk

Toten Glass & Aluminium legger sin stolthet i å levere kvalitet, og vi strekker oss langt for at våre kunder skal oppleve oss som en seriøs, pålitelig og solid leverandør. Som forhandler og kunde hos oss, kan du være trygg på at viktige faktorer som beregning av snølast og vindlast er ivaretatt, samt at kvaliteten på aluminium, lakkering og glass er av beste sort. Vi mener å inneha noen av de aller mest solide produktene som finnes i det norske markedet, innen vårt produktsegment, nettopp fordi vi har utviklet produktene spesielt for nordiske vær- og vindforhold.

Som forhandler av våre produkter, vil din bedrift få god oppfølging av oss, i form av personlig support, produktkunnskap, montasjeopplæring og markedsstøtte. Vi har mange års erfaring fra bransjen, og deler mer enn gjerne vår kunnskap med våre forhandlere, samtidig som vi er mottakelige for innspill og ønsker fra våre kunder. Sammen blir vi best!

Send oss gjerne en henvendelse ved å benytte kontaktskjemaet lenger ned på siden her, så tar vi kontakt med deg for en hyggelig og uforpliktende prat. Du kan også kontakte oss direkte på telefon eller e-post. Vi hører gjerne fra deg, om du er interessert i å høre mer om oss, og mulighetene for å bli forhandler.

 

Les mer om produktene våre her.

Finn din nærmeste
forhandler