VELKOMMEN TIL OSS!

Toten Glass & Aluminium AS er en solid produktleverandør og produsent av glass- og aluminiumsprodukter, hovedsakelig beregnet for balkonger og terrasser. 

Vi produserer skreddersydde produkter i vår egen fabrikk på Toten, nærmere bestemt på Lena i Østre Toten kommune, eller «Håjen» for de som er lommekjent i området. Produktene våre består i all hovedsak av vedlikeholdsfrie materialer, og er beregnet for å vare i årevis! Vi tilstreber å benytte mest mulig lokale råvarer, og er slik sett heldige som holder til midt i smørøyet her på Toten, med nær tilknytning til aluminiumsindustrien på Raufoss, samt vår glassleverandør på Elverum. Dermed er produktene vi leverer, å betrakte som «kortreist vare», i hvert fall inntil de forlater vår fabrikk og spres utover Norges land, til vårt stadig voksende nettverk av forhandlere. Les mer om bærekraft og miljø her.

Toten Glass & Aluminium ble etablert 01.01.2017, mens gründerne bak har lang og bred erfaring i bransjen. Til sammen har vi over 50 års erfaring med glass- og aluminiumsprodukter, og vi er ikke mer beskjedne enn at vi mener å inneha en helt unik kompetanse innen vårt produktsegment. Det kommer forhåpentligvis våre kunder til gode, i form av kvalitet!

Finn din nærmeste
forhandler